Over ons

Qualino is een toonaangevende importeur, verpakker en distributeur van koelverse olijven, tapas, tapenades, pesto’s, dips, zuidvruchten, noten, saladeverrijkers, zaden en pitten, gedroogde paddestoelen en andere gerelateerde delicatessen. Onze producten, afkomstig uit alle windstreken van de wereld, zijn topproducten van de beste leveranciers.

Al sinds 1994 brengt Qualino de vele smaken die de wereld biedt, binnen handbereik in een breed assortiment. Wereldwijd selecteren en controleren wij onze handelspartners voortdurend op kwaliteit en voedselveiligheid. Zo kunnen we constante kwaliteit garanderen. We leveren onze producten aan supermarktketens, grootverbruikers, grossiers en de levensmiddelenindustrie.

Qualino (IFS-gecertificeerd), gevestigd in Bunschoten, heeft moderne BRC-gecertificeerde productiebedrijven in Maarssen en Nijkerk. Daar verwerken we geïmporteerde producten op ambachtelijke wijze. Onze kennis benutten we volop voor productontwikkeling, nieuwe technologie en efficiënte productie: innovatie in het belang van onze afnemers. Zo werken we samen met u aan een optimaal resultaat.

Betaalbare kwaliteit
Betaalbare kwaliteit

Uw keuze voor Qualino is een keuze voor topkwaliteit tegen verrassend scherpe prijzen. We leveren snel, precies en zonder onnodige omwegen. Dat werkt in uw voordeel.