Een wereldidee

De wereld binnen handbereik: een breed assortiment met het beste uit alle windstreken. Topkwaliteit voor een scherpe prijs. Dat is Qualino; uw partner in grensverleggende foodconcepten. Flexibel, efficiënt, betrouwbaar én onderscheidend. Uw recept voor maximaal resultaat!

Wat zoekt u als ondernemer als het gaat om koelverse olijven en gedroogde zuidvruchten? De scherpste prijs-kwaliteitverhouding? Een betrouwbare leverancier die wereldwijd de slimste routes weet? Of een deskundige partner met vernieuwende ideeën en concepten? Waarschijnlijk wilt u niet kiezen. Dat hoeft ook niet, want Qualino biedt alles wat u zoekt.

De ervaren specialisten van Qualino weten wereldwijd de weg. Dankzij een flexibele organisatie kunnen we slim en scherp inkopen. U plukt letterlijk de vruchten daarvan, want onze prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Maar onze deskundigheid reikt verder. We leveren een breed assortiment, waarbij we steeds oog hebben voor nieuwe trends.

Met Qualino kiest u bovendien voor een partner die met u meedenkt. Waar heeft uw klant behoefte aan? Wat is de ideale schapindeling? Wat kunnen we bereiken met nieuwe concepten en verpakkingen op maat? Qualino heeft een visie die we graag met u delen. Maximaal resultaat, daar draait het om!

Resultaat telt
Resultaat telt

Geen bla-bla-verhalen, maar deskundig advies waarmee u het maximale haalt uit uw schapruimte. Qualino heeft een schat aan ervaring en denkt graag met u mee.