Een wereldidee

De wereld binnen handbereik: een breed assortiment met het beste uit alle windstreken. Topkwaliteit voor een scherpe prijs. Dat is Qualino; uw partner in grensverleggende foodconcepten. Flexibel, efficiënt, betrouwbaar én onderscheidend. Uw recept voor maximaal resultaat!

Wat zoekt u als ondernemer als het gaat om koelverse olijven en gedroogde zuidvruchten? De scherpste prijs-kwaliteitverhouding? Een betrouwbare leverancier die wereldwijd de slimste routes weet? Of een deskundige partner met vernieuwende ideeën en concepten? Waarschijnlijk wilt u niet kiezen. Dat hoeft ook niet, want Qualino biedt alles wat u zoekt.

De ervaren specialisten van Qualino weten wereldwijd de weg. Dankzij een flexibele organisatie kunnen we slim en scherp inkopen. U plukt letterlijk de vruchten daarvan, want onze prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Maar onze deskundigheid reikt verder. We leveren een breed assortiment, waarbij we steeds oog hebben voor nieuwe trends.

Met Qualino kiest u bovendien voor een partner die met u meedenkt. Waar heeft uw klant behoefte aan? Wat is de ideale schapindeling? Wat kunnen we bereiken met nieuwe concepten en verpakkingen op maat? Qualino heeft een visie die we graag met u delen. Maximaal resultaat, daar draait het om!

Betaalbare kwaliteit
Betaalbare kwaliteit

Uw keuze voor Qualino is een keuze voor topkwaliteit tegen verrassend scherpe prijzen. We leveren snel, precies en zonder onnodige omwegen. Dat werkt in uw voordeel.